Laserska poravnava

Nudimo lasersko poravnavo betonov, kjer za finalno poravnavo betona poskrbi tehnološko dovršen stroj, kateri vsebuje funkcijo finalne poravnave

Več

TAL-M-2

TAL-M-2 je površinsko zaprt, visokovreden monolitni betonski tlak, ki je mehansko izredno odporen, protiprašen, ne vpija vode, olja in drugih naftnih derivatov.

Več

TAL-M-KORUND

TAL-M-KORUND je visokovreden monolitni betonski tlak na bazi suhe mešanice cementa, kvarčnega peska in korunda, ki ga utiramo v svežo betonsko površino.

Več

Cementni estrih

Pod pojmom estrih razumemo tankoslojni ploskovni gradbeni element debeline tri do osem centimetrov), ki je izdelan iz projektiranega gradbenega materiala in ga neposredno polagamo...

Več

TAL-M-KVARC

TAL-M-KVARC je visokovreden monolitni betonski tlak na bazi suhe mešanice, ki ga utiramo v svežo betonsko površino. Mešanica je sestavljena iz...

Več
natisni
PDF
24
Mar

TAL-M-2

TAL-M-2 je površinsko zaprt, visokovreden monolitni betonski tlak, ki je mehansko izredno odporen, protiprašen, ne vpija vode, olja in drugih naftnih derivatov. Odporen je tudi proti vplivom morske vode in detergentov ter neobčutljiv do temperaturnih nihanj.

Osnovni podatki
Vrsta tlaka: Monolitni betonski
Debelina: 10 in 15 mm
Vezivo: Cement
Polnilo: Kremenčev pesek in korund
Kemijska odpornost: Pogojno
Tlačna trdnost = 80 N/mm2
Upogibna trdnost = 9 N/mm2
Obrus (Böhme) = 6 cm3/50 cm2
Barva: Siva,rdeča,zelena

Izdelava
Nanaša se po postopku »mokro na mokro« v debelini 10 in 15 mm na predhodno vakuumirano sveže vgrajeno betonsko podlago M 30. Površino s helikopterskimi gladilci gladimo, da postane popolnoma ravna in gladka.

Uporaba
Izvedba tlaka TAL-M-2 se priporoča na vseh površinah, kjer nastopajo velike statične in dinamične obremenitve, kot so:

- industrijske hale kovinsko predelovalne industrije,
- mehanične delavnice za popravilo težkih strojev in kamionov,
- hladilnice in drsališča,
- regalna skladišča,
- bencinske črpalke,
- pristanišča,
- skladišča z najtežjimi viličarji in veliko frekvenco prometa,
- letališki hangerji,
- transportne poti sicer manj obremenjenih industrijskih obratov.

Vzdrževanje

Tekoče vzdrževanje terja sprotno odstranjevanje vseh trdih delcev s površine tlakov, čišcenje s pomočjo sesalcev, vode, detergentov in razkužil. Da bi bila tla lepša, priporočamo tudi loščenje in poliranje.

Dobro je vedeti

Vrste estrihov


Po vrsti konstrukcije razlikujemo med veznim estrihom, drsečim estrihom (estrih na ločilnem sloju) in plavajočim estrihom.

Kontakt

Sedež podjetja:
Puhova ulica 23
2000 Maribor
Pišite nam

Iz galerije


Objekti-29